QUI SOM

Un projecte del tàndem Núria Farràs i Luka Diago

creiem en la qualitat

L’editorial que mima els teus projectes

Logo intrépida blanco

Més de 20 anys d’experiència

La Nostra història

Editorial Intrèpida neix de l’interès d’un grup de professionals del món de l’edició  i dels oficis relacionats amb la literatura i la il·lustració per donar resposta a les inquietuds dels autors i les autores que no troben en altres tipus d’editorial el model que busquen per al seu llibre. Descobrim nous talents i els guiem cap a la publicació.

Luka i Núria, amb més de vint anys d’experiència en el món dels llibres, del disseny i de la fotografia, són l’ànima d’Editorial Intrèpida, i treballen braç a braç amb un equip dinàmic per aconseguir un objetiu comú: oferir als autors i autores una solució a mesura per a la publicació del seu llibre. L’horitzó: la màxima qualitat, el treball ben fet, la satisfacció dels autors i autores que confien en l’Editorial Intrèpida.

Hem creat el segell editorial amb el qual ens agradaria publicar els nostres llibres més especials.

Libro
Logotipo intrépida
Libro

Qualitat, Experiència i Motivació

Els nostres valors

En un moment en què el món de les editorials tradicionals es troba saturat i no es busquen autors nous; en què als autors i autores novells els costa, fins i tot, trobar una agència literària, i en què la vida comercial dels llibres acostuma a ser d’una mitjana d’entre dos i tres mesos, Editorial Intrèpida aposta per oferir als autors novells i experimentats que busquen una altra experiència de publicació:

un tracte just

El 100 % dels beneficis de la venda del llibre (distribució i impostos a part) són per a l’autor, perquè l’autor inverteix en uns serveis i no té per què pagar dues vegades pel mateix servei. Al contrari: l’autor en tot moment decidirà què fer amb el seu llibre i estarà informat de què costa cada tipus de distribució que oferim.  Editorial Intrèpida no es queda cap percentatge del preu de venda del llibre.

seguiment del projecte de principi a fi

Abans de la firma del contracte i de fer efectiu l’import de la factura, l’autor/a tindrà clar què contracta i quin serà el calendari que seguirà el seu manuscrit fins a convertir-se en llibre, i tindrà a l’abast tots els professionals que necessiti per no haver d’encarregar-se de cap dels tràmits i processos que inclogui el contracte, i, a més a més, una persona de referència que coordinarà tot el procés editorial.

un tracte digne

Que comença amb la recepció del seu manuscrit i una resposta personalitzada en què li expliquem amb sinceritat i de forma argumentada en quin punt es troba el manuscrit i si creiem que el publicaríem o no al segell.

informació real del món editorial

Gràcies a la qual l’autor o l’autora podrà fer-se una idea de què li convé al seu llibre i quins camins pot seguir per publicar.

un tracte proper

En el moment en què l’autor/a i Editorial Intrèpida decideixin treballar conjuntament, ens comprometem a informar en tot moment l’autor/a de l’estat del seu futur llibre.

feina de màxima qualitat

D’acord amb les necessitats de l’autor/a i del llibre, els professionals que formem part d’Editorial Intrèpida treballem amb el màxim rigor per aconseguir la màxima qualitat. A part, el llibre té com a paraigua la marca i el prestigi del catàleg d’Editorial Intrèpida.

planificació rigorosa i realista del pla editorial

Gràcies al pla editorial es compliran els terminis d’allò que s’hagi acordat perquè l’autor/a pugui seguir en tot moment l’estat del seu llibre.

ENS CONEIXEM AVUI?

Nu & Luka

Estiguem en contacte

info@editorialintrepida.com

 

Logo intrépida blanco

Visita’ns

Pots concertar una cita i ens coneixerem en persona de manera presencial o virtual.

contacta amb nosaltres

Exposa els teus dubtes i preguntes. Nosaltres et trucarem.