Recepció de manuscrits

 

 

A l’Editorial Intrèpida ens agraden les històries romàntiques i les protagonistes intrèpides i valentes. De moment, el nostre mercat és el que es comunica en llengua catalana.

Si la teva història respon a algun d’aquests conceptes, endavant, envia’ns el teu manuscrit.
Si no és així, et demanem que busquis una editorial que realment estigui interessada a publicar el manuscrit a què has dedicat tant d’esforç.

Et demanem que ens enviïs:

—Un currículum literari breu (és la teva primera novel·la?, ja n’has publicat abans?, t’has autopublicat mai?, amb quines editorials has publicat?, tens agent literària?).
—Una sinopsi del teu text i en quin gènere creus que s’adscriu. Pots dir-nos el públic a qui creus que podria interessar el teu manuscrit?
—Un document del / de la corrector/a que certifiqui la correcció professional.
—El teu manuscrit.

Important: és imprescindible que ens enviïs el text acabat (no ens enviïs la primera versió del text, sinó el manuscrit totalment acabat) i corregit per un/a corrector/a professional. Igualment, has d’estar disposada que el teu text passi el filtre d’una edició i una correcció d’estil.

    Quan envies un formulari se sol·liciten dades com el teu nom i el teu correu electrònic, que s'adjunten al missatge que has enviat, i per això has d'acceptar la nostra política de privacitat. Responsable de les dades: Editorial Intrèpida | Finalitat: Respondre les sol·licituds del formulari. | Legitimació: El teu consentiment actiu. | Destinatari: Editorial Intrèpida (les dades NO se cedeixen a tercers). | Drets: Tens dret a l'accés, la rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teves dades.