Política de privacitat

1. Protecció de dades

1.1. El prestador es troba profundament compromès amb el compliment de la normativa espanyola de protecció de dades de caràcter personal, i garanteix el compliment íntegre de les obligacions disposades, així com la implementació de les mesures de seguretat disposades en l’art. 9 de la Llei 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i en el Reglament de Desenvolupament de la LOPD.

1.2. Mitjançant el marcatge de les corresponents caselles en cadascuns dels formularis de recollida de dades del lloc web, els usuaris accepten expressament i de forma lliure i inequívoca que les seves dades personals siguin tractades per part del prestador per a les finalitats indicades en cada cas, en el formulari.

1.3. Les finalitats previstes a què van a destinar-se les dades recollides seran:

a. Possibilitar la compra i enviament de productes, a través del lloc web.
b. Possibilitar l’alta d’usuari al portal.
c. Establir contacte amb el prestador per traslladar dubtes o consultes.
d. Rebre comunicacions a propòsit de productes i novetats del prestador.

1.4. Per això, de conformitat amb el que disposa la LOPD, podrà exercir els seus drets de drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, remetent una sol·licitud expressa a info@editorialintrepida.com.

1.5. Es prohibeix, expressament, als menors de 16 anys, facilitar cap dada a través del present lloc web, sense comptar amb el consentiment i supervisió dels seus pares o tutors legals.

1.6. Si el prestador tingués notícia sobre la infracció de la referida prohibició, procedirà a l’eliminació de qualsevol dada associada a l’usuari en qüestió.

1.7. Els servidors del lloc web podran detectar de manera automàtica l’adreça IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. Una adreça IP és un nombre assignat automàticament a un ordinador quan aquesta es connecta a Internet. Aquesta informació no serà utilitzada per a una altra finalitat diferent a possibilitar la prestació dels serveis sol·licitats.