Joc i llibre per aprendre música

6 febr. 2024 | Escoles, Joc, Llibre, Música

GONG! i Benvinguts a les atraccions del so, joc i llibre per aprendre música
Joc GONG! per aprendre música
infografies per aprendre música

El joc GONG! i el llibre per a infants i joves a partir de 10 anys Benvinguts a les atraccions del so són dues eines imprescindibles per aprendre música de manera divertida.

Els mestres els fan servir com a eina didàctica a les aules. Una estona de joc amb GONG! és una estona de diversió i aprenentatge. La lectura conjunta de Benvinguts, amb els gràfics i les il·lustracions que té, farà més fàcil entendre els conceptes d’altura, timbre, durada i intensitat.

El joc GONG! conté quatre jocs de cartes per aprendre els noms dels intruments i les seves famílies, per aprendre el nom de les notes i la seva situació al pentagrama, per saber quant duren les notes i els silencis, i també per conèixer la diferència entre “piano” i “forte”, i tota l’escala d’intensitats.

El llibre Benvinguts a les atraccions del so conté il·lustracions i infografies en les quals s’expliquen gràficament els conceptes de durada, intensitat, timbre i altura. A més a més, els infants coneixeran una colla que viu unes aventures trepidants!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres si voleu una demostració del joc i una presentació del llibre a la vostra escola.

Altres articles relacionats

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Presentació del joc GONG!

Presentació del joc GONG!

Acte: Presentació del joc GONG!   Data: divendres, 17 de novembre del 2023   Hora: 19.00 h   Lloc: Llibreria Les Voltes Educa   Adreça: c/ Mercaders, 5 Girona   Destinataris: mestres i professorat de música   L'acte inclou: presentació i taller   Admissió: entrada...

read more
Nadal i Reis intrèpids

Nadal i Reis intrèpids

Aquí veuràs les nostres llibreries amigues, en les quals trobaràs el joc de cartes GONG! o el llibre Benvinguts a les atraccions del so

read more

0 Comments

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *